Badrum i kolmårdsmarmor

av Shirin Elsworth Magnusson

Publicerad

I världen av inredningsdesign finns det en tidlös dragningskraft i att blanda naturliga element med modern estetik. Ett bevis på detta är den vackra kombinationen av Kolmårdsmarmor och gröna kakelplattor som liknar vår kakelfärg, Skog. Denna kombination skapar en harmonisk badrumsmiljö där den råa skönheten hos naturlig sten möter den uppfriskande färgstarka dragningskraften.

Designer: Pernille Lind Studio

Föreställ dig att kliva in i ett badrum där varje detalj andas stillhet och elegans. Väggarna pryds av gröna kakelplattor som påminner om frodiga skogar och ger rummet en grön charm och en känsla av liv. Dessa plattor förmedlar inte bara en känsla av natur utan också en känsla av lugn och förnyelse, likt en promenad genom en grönskande skog.

Designer: Pernille Lind Studio

För att komplettera denna gröna atmosfär finns Kolmårdsmarmor på golvet. De naturliga variationerna i marmorn tillför badrummet sofistikering och karaktär. Varje steg på den släta ytan liknar en vandring genom tidens gång, med marmorn som berättar sin urgamla historia genom sina unika mönster.

Men det som verkligen gör detta badrum speciellt är den konstfulla kombinationen av dessa material. Äktenskapet mellan natursten och kakel skapar en fascinerande lek av texturer och färger, vilket förvandlar badrummet till en scen för estetisk njutning. Marmorns jordnära toner framhäver plattornas gröna nyanser, medan plattorna ger en uppfriskande kontrast till marmorns elegans.

Designer: Pernille Lind Studio

I praktiska termer erbjuder denna kombination av natursten och kakelplattor en perfekt balans mellan hållbarhet och stil. Kolmårdsmarmorn, känt för sin långlivade och motståndskraftiga natur, säkerställer att badrummet behåller sin elegans under många år. Samtidigt ger kakelplattorna, med sin enkla underhåll och mångsidighet, en touch av färg och personlighet utan att förlora i praktisk användning.

Bortom de estetiska och praktiska fördelarna fungerar detta badrum som en fristad – en plats för avkoppling och förnyelse mitt i vardagens stress. Kombinationen av Kolmårdsmarmor och gröna kakelplattor främjar en känsla av lugn och stillhet, vilket inbjuder till avkoppling och egenvård.

Publicerad