Kundservice och integritetspolicy

 

Har du frågor angående din beställning eller leverans, tveka inte att kontakta oss på support@ostersjosten.se

Betalning

All betalning sker på ett säkert sätt via Shopify Payments. Här kan du välja att betala med kort, vi accepterar Visa, Mastercard och Amex. 

Frakt

Fraktkostnad är alltid 1.000 kr, oavsett mängden sten du beställer och var i Sverige du bor.
Leveranstiden är 3–5 dagar på våra lagerprodukter.
För beställning direkt från fabrik så är leveranstiden mellan 3–8 veckor. När ni får offert så anges exakt leveranstid.

Skador och felaktiga leveranser

Vi ansvarar för skador under leverans. Är något i din beställning skadat ber vi dig dokumentera och meddela chauffören om skadorna. Om skador på produkterna eller emballage upptäcks vid leveransen ska detta noteras på fraktföretagets fraktsedel innan påskrift. Kontakta oss sedan på support@ostersjosten.se.

Ångerrätt

Du har rätt som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du har mottagit din order. Detta utan att du behöver uppge någon anledning. Om du vill ångra ditt köp står du som kund för bokning och kostnad av returfrakten. Observera att endast hela ordrar kan returneras. 

Ångerrätten gäller inte specialbeställda mått för golv- och väggplattor, eller vid beställning av fönsterbrädor och skivor. 

Du har alltid rätt att kontrollera ordern innan du bestämt dig för att returnera den till oss. Ordern ska kontrolleras med försiktighet och ska returneras till oss i ett oförändrat skick. Ordern ska i första hand returneras i sin originalförpackning om sådan finns. Vi kan i efterhand debitera dig som kund kostnader som eventuellt kan uppkomma om produkten ej är komplett, alternativt ej acceptera returen.

Vid returer står du som kund för skador som kan uppstå under transporten.

Dina personuppgifter

Din integritet är mycket viktig för oss. Vi respekterar din integritet och vi kommer aldrig att sälja, hyra ut eller ge bort din information (namn, adress, e-post osv.) till någon tredje part. Vår integritetspolicy följer dessa principer:

All information från dig används bara för att säkerställa bästa möjliga shoppingupplevelse. All information är strikt konfidentiell och behandlas i enlighet med konsument- och dataskyddslagstiftningen.

Om du gör en beställning hos oss begär vi viss personlig information. Du måste ange kontaktinformation (t.ex. namn, e-post och leveransadress) och finansiell information (som kreditkortsnummer, utgångsdatum och tresiffrig säkerhetskod). Vi använder denna information för faktureringsändamål och för att slutföra din beställning. Om vi ​​har problem med att behandla en beställning, kommer vi att använda den här informationen för att kontakta dig. Ditt telefonnummer krävs för fraktändamål - i händelse av att rederiet måste kontakta dig angående leveransen.

Du kan alltid kontakta support@ostersjosten.se och fråga vilken information vi har om dig, och dessutom hur informationen har blivit tillgänglig för Östersjösten. 

Vi använder tredjepartsservrar (t.ex. Google Analytics) för att analysera vart besökare går och vad de gör när de besöker vår webbplats. Vi förbehåller oss rätten att ändra denna sekretesspolicy när som helst, så granska den ofta.
 

 

Svenska
Svenska