Fremstilt av naturen

Ta med de svenska fjällen in med vår nya Jämtlandskalksten från 1.790 kr

Visa Jämtlandskalksten

Her finner du slitesterke materialer fra naturen

Hos oss kan du bestille kalkstein til hjemmet eller hytta di, eller til det siste oppussingsprosjektet ditt. I sortimentet vårt finner du et utvalg av kalkstein og marmor fra Skandinavia og området rundt Østersjøen. Bestill via denne nettsiden eller ta kontakt for et tilbud. Vi tar imot bestillinger både fra privatpersoner og større prosjekter, og har alltid stein på lager for rask og smidig levering. Det er noe spesielt med naturens egne materialer.

Plattsättare, byggare eller designer?

Bli företagskund och ta del av specialerbjudanden samt design- och installationshjälp.

En vänskap huggen i sten.

Få tips och tricks i journalen

Vad betyder egentligen fallande längder? Kan man kombinera natursten? Fungerar kalksten i badrum? I vår journal ger arkitekter, inredare och vi på Östersjösten inspiration, vägledning samt tips & trix inför ditt köp av natursten.

Lär dig mer om kalksten

Den nordiska kalkstenen finns i en vacker och varierad färgpallet. Från varmt beige till mörkgrå och svart. Den kan med fördel användas på golv och väggar i badrum, kök och hall. Den slits och patineras vackert och är skön att gå på.

Lär dig mer om marmor

Svensk marmor är en klassisk och tålig natursten som kan användas på golv och vägg. De kan läggas i till exempel badrum, kök och hall. Inomhus som utomhus.

Fog & fix

Ge din sten den rätta kärleken med naturstensanpassad fästmassa och fog. Att använda rätt produkter är viktigt för att undvika missfärgningar och skador. Vi har noga valt ut fästmassa och fog från Ardex.

Ett perfekt avslut

Få ett perfekt avslut på ditt golv med slipade och färdigskurna socklar. Finns tillgänliga i våra mest populära stenar!

Norska
Norska