Vi söker operativ chef!

Vår resa började med upptäckten av all den fantastiska sten som naturen skapat runt Östersjöns stränder. Idag tar vi oss runt i hela Norden och Skandinavien för att hitta vackra material. Vi slutar aldrig att fascineras över alla färgskiftningar, mönster och strukturer som naturen skapar. Vårt kontor och showroom ligger i Gustavsbergs vackra hamnområde.

Det är något speciellt med naturens eget material. Det aldrig perfekta men äkta. Sånt handen känner, tanken märker och människan mår bra av. Det vi har omkring oss påverkar oss på djupet utan att vi alltid är medvetna om det. Idag får vi dela denna fantastiska upplevelse med kunder runt om i Sverige.

Men vi vill växa och har redan börjat lansera våra produkter i både Danmark och Norge. Vår vision är att finnas tillgängliga i alla våra grannländer. Målet är att bolaget skall ha en fortsatt stark finansiell utveckling genom organisk tillväxt, men fortsätta bibehålla kulturen som präglar en mindre kärnverksamhet.
Försäljning och marknadsföring sker till huvuddel online genom vår hemsida och sociala kanaler.

Vi söker dig som vill följa med på vår spännande resa och fortsätta bygga vår organisation!

Operativ chef (COO) med känsla för form och design

Ditt uppdrag ligger i att fokusera på verksamhetens dagliga drift och styrning samt utveckling av försäljningsarbetet. Med ansvar för det kommersiella och operativa arbetet säkerställa lönsamhet, effektivitet och kvalitet. Utöver den övergripande ledningsfunktionen kommer rollen ha ett tydligt fokus på marknad/sälj, dels genom att leda övriga medarbetare men också via en tydlig marknadsstrategi för att bolaget skall nå de uppsatta tillväxtmålen. Du rapporterar till vd/ägare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Budgetarbete och övergripande verksamhetsmål i samarbete med vd.
  • Säkerställa att affärsplanens mål och aktiviteter genomförs.
  • Att säkerställa en marknadsstrategi med fokus på nya kunder och nya geografiska marknader.
  • Tilldela verksamhetsmål, individuella mål och uppföljning.
  • Att vara den operativa dagliga ledaren som fångar upp möjligheter och frågeställningar. Aktivt arbeta med ett nära och kommunikativt ledarskap.
Vem är du?
  • En duktig chef med dokumenterad erfarenhet av att bygga en organisation. Vi ser helst att du har arbetat inom designvärlden och har god kunskap om digital försäljning och marknadsföring.
  • Har relevant högskoleutbildning och god ekonomisk kunskap och affärsmässig förståelse.
  • En person med stor social kompetens och förmåga att bygga starka, långsiktiga interna och externa relationer. Du är trygg i ditt ledarskap, är tydlig, vågar ta plats men är samtidigt ödmjuk och närvarande.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Starkt meriterande är erfarenhet från designvärlden och varumärkesbyggande. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig
Ett utvecklande operativt arbete med stora möjligheter att påverka bolagets framtid såväl operationellt som utvecklingen mot nya marknader. En familjär, positiv arbetsmiljö och förmånen att arbeta med hållbara, vackra material och spännande projekt.

Välkommen med din ansökan via denna länk. Du kommer att länkas till en extern sida, där du sedan enkelt kan bifoga ditt brev och CV. Eftersom urvalet sker löpande ser vi fram emot din ansökan snarast. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ann-Sophie Wågö 0410-25088, Comline Rekrytering.

 

English
English